Contact Form

Name

Email *

Message *

Cari Blog Ini

Image

Brand Haarlem Prattenburg

Bij een brand in een appartementencomplex aan de Prattenburg in Haarlem is maandagmiddag één persoon overleden. In Haarlem is maandagmiddag een brand gemeld aan de Prattenburg Bij de brand is mogelijk een persoon zwaar. In een witgoedwinkel in Haarlem is vanochtend vroeg brand uitgebroken Voor zover bekend is niemand gewond geraakt maar er is wel een NL-Alert verstuurd omdat er veel. Volgens directe buren van de vrouw die vanmiddag om het leven kwam in haar woning aan de Prattenburg in Haarlem was het niet de vraag óf er brand zou uitbreken in haar flat maar. Haarlem - De grote brand die woensdagochtend uitbrak bij de winkel Witgoedstore aan de Surinameweg in..



Haarlem105

Op 17 augustus 2023 om 1007 is de brandweer met grote spoed uitgereden naar Haarlemmerstraat te Leiden. 5 mei 2021 LEIDEN Woensdagmiddag rond 1340 uur is er. In een woning boven een winkel in de Haarlemmerstraat in Leiden is donderdagmiddag brand ontstaan. De brandweer van Leiden is maandag 14 november gealarmeerd voor een gebouwbrand op de. De brandweer is donderdagmiddag uitgerukt voor een brand aan de Haarlemmerstraat in. In Leiden is zaterdagmiddag een brand gemeld aan de Haarlemmerstraat. Leiden Bij een brand bij bakkerij Nur op de hoek van de Haarlemmerstraat en de..


Op 18 november is de brandweer uitgerukt voor een uitslaande brand in een woning aan de Jan. Bij een grote woningbrand aan de Jan Gijzenkade in Haarlem-Noord zijn in de nacht van. De brandweer is zaterdagnacht uitgerukt voor een brand aan de Jan Gijzenkade in Haarlem. De brandweer is zaterdagnacht uitgerukt voor een brand aan de Jan Gijzenkade in Haarlem. Bij een uitslaande brand in een woning aan de Jan Gijzenkade in Haarlem zijn vannacht rond 100 uur. Hallo mensen hier ziet u Grote Brandpeleton veel Brandweer met spoed naar een woningbrand Jan Gijzenkade. Verschillende woningen aan de Jan Gijzenkade in Haarlem zijn in de nacht van vrijdag op. Haarlem - Bij een woning aan de Jan Gijzenkade is vrijdagnacht brand uitgebroken..



Haarlem Nieuws Nieuws Nl

In de Albert Heijn aan het Soendaplein in Haarlem is vanmorgen rond 645 uur brand uitgebroken. De brandweer krijgt de grote brand in een Albert Heijn in Haarlem steeds meer onder controle. Bij een Albert Heijn-filiaal in Haarlem woedt vrijdagochtend een enorme brand. In een woonwijk in Haarlem-Noord woedt een grote brand in een filiaal van Albert Heijn. In de Albert Heijn aan het Soendaplein in Haarlem is vrijdagmorgen een enorme brand uitgebroken. HAARLEM - De grote brand in een Albert Heijn in Haarlem is onder controle. Op het Haarlemse Soendaplein is vrijdag een grote brand uitgebroken in een Albert Heijn. De brandweer heeft de grote brand in de Albert Heijn aan het Soendaplein in Haarlem geblust..


Comments